Vakantiehuis of appartement huren op Hameau des Claudins

De vakantiehuizen op Hameau des Claudins zijn geschikt voor 2-8 personen en hebben allemaal een eigen balkon of terras. Doordat iedere vakantiewoning particulier bezit is verschillen de indeling en inrichting onderling van elkaar. Wel is er in iedere woning gratis Wi-Fi aanwezig.

Omgeving Hameau des Claudins

Het knusse vakantiepark Hameau des Claudins is gelegen net buiten het pittoreske Le Plan de la Tour in Zuid-Frankrijk. De vakantiewoningen op Hameau des Claudins zijn uitermate geschikt voor gezinnen met (kleine) kids, natuurliefhebbers en rustzoekers. Le Plan de la Tour is rustig en meer landinwaarts gelegen in de bergen. Toch sta je met de auto in 20 minuten in de bruisende badplaatsen Grimaud & Sainte-Maxime direct aan de Middellandse Zee.

Vakantiepark Hameau des Claudins in Le Plan de la Tour

Faciliteiten Hameau des Claudins

Wie kiest voor een verblijf in Hameau des Claudins kiest voor een verblijf boordevol historie. Het Hameau zelf is ruim 500 jaar oud maar alle vakantiehuizen en appartementen zijn gerenoveerd en bieden de comfort & luxe zoals je thuis gewend bent. Het vakantiepark is met 15 vakantiewoningen knus opgezet. Doordat Hameau des Claudins is gelegen in het beschermde natuurgebied ‘Les Maures’ heb je op veel plekken een fantastisch uitzicht op de Alpen.

Ga je op vakantie met de kids? Het kindvriendelijke karakter van dit park zullen ervoor zorgen dat ze snel vriendjes maken met de andere kids die er verblijven.

Op Hameau des Claudins vind je een aantal faciliteiten zoals een verwarmd zwembad, een tafeltennistafel en er is een wasmachine en wasdroger aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik. Ook is er in het hoogseizoen broodjesservice of pizzabezorging mogelijk.